'Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επίλυση του προβλήματος'ΒΟΛΕΪΟ Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή
INTIME NEWS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με δήλωση του παρενέβη στο θέμα που προέκυψε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης λέγοντας πως θα κάνει κάθε τι δυνατό για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με δήλωση του το απόγευμα της Τρίτης (19/7) παρενέβη στο θέμα που προέκυψε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με το πάγωμα των λογαριασμών λόγω χρεών και τόνισε πως θα κάνει κάθε τι δυνατό για την επίλυση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε. Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.

Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ”.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *