Οπαδοί της Λίβερπουλ και τη Έβερτον συμμάχησαν ενάντια στη φτώχεια και τον υποσιτισμόPREMIER LEAGUEΟι οπαδοί της Λίβερπουλ
@ 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Οι φίλοι της Λίβερπουλ και της Έβερτον συμμάχησαν ενάντια στη φτώχεια και τον υποσιτισμό συλλέγοντας τρόφιμα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των ομάδων τους, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κοινότητά τους.

Οι οπαδοί της Έβερτον άρχισαν να μαζεύουν φαγητό τα οποία μοιράζουν εθελοντές σε τράπεζες τροφίμων που βρίσκονται στην κοινότητα του Μερσεϊσάιντ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Σταδιακά στην ίδια κίνηση προχώρησε και η Λίβερπουλ σε όλο τον δρόμο του Άνφιλντ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι που δίνουν οι “reds”.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αγγλία, τον τελευταίο μήνα περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι δεν είχαν τα χρήματα να σιτίζονται, επισημαίνοντας την άσχημη τροπή που υπάρχει με την επισιτιστική κρίση.

Ο Guardian ανέβασε ένα βιντεάκι με τους οπαδούς που φροντίζουν την κοινότητά τους, δείχνοντας πλάνα από την περισυλλογή των τροφίμων και τη διανομή τους στους δικαιούχου.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *