Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της Νις, έκανε πρόταση άνω των 4 δισεκατομμυρίων λιρών για τους μπλεΤΣΕΛΣΙΟ σερ Τζιμ Ράτκλιφ που έκανε πρόταση για την Τσέλσι
© 2022 AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο 69χρονος Άγγλος δισεκατομμυριούχος σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Νις στη Γαλλία, έκανε καθυστερημένη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι άνω των 4 δισεκκατομυρίων λιρών.

Μια πρόταση της τελευταίας ώρας για την αγορά της Τσέλσι κατατέθηκε την Παρασκευή (29/4) το πρωί από τον 69χρονο Άγγλο δισεκατομμυριούχο σερ Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Μονακό και έχει στην κατοχή του μέσως της εταιρείας του “Ineos” την Νις στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τους Άγγλους η προσφορά ξεπερνάει τα 4 δισεκκατομύρια λίρες ενώ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο 69χρονος μιλώντας στους times είναι η μοναδική προσφορά που έχει γίνει από Βρετανούς.

“Κάναμε μια προσφορά σήμερα το πρωί”, είπε ο Ράτκλιφ στους Times. “Είμαστε η μόνη βρετανική προσφορά. Τα κίνητρά μας είναι απλώς να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κλαμπ στο Λονδίνο. Δεν έχουμε κανένα κίνητρο κέρδους γιατί βγάζουμε τα χρήματά μας με άλλους τρόπους”.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *