Από Τετάρτη στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με την ΡιέκαΠΑΟΚΦίλαθλοι του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας στον αγώνα με την Μποέμιανς | 12 Αυγούστου 2021
INTIME

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν από την ερχόμενη Τετάρτη (18/8) να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Ριέκα ηλεκτρονικά αλλά και στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ριέκα στην Τούμπα για τα play offs του Europa Conference League.

Τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία το πρωί της Τετάρτης και δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να τα προμηθεύονται και στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου.

Οι τιμές τους, όπως και στον αγώνα με την Μποέμιανς ξεκινούν από τα 15€ στις θύρες 7 και 8, φτάνουν στα 20€ στις θύρες 5 και 6, στα 35€ στις 2 και 3, στα 45€ στη θύρα 1 και 100€ στα VIP.

Γενικότερα, στο παιχνίδι με τη Ριέκα ισχύουν όσα ίσχυσαν και στον αγώνα με τους Ιρλανδούς καθώς για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού/νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *